Fantasy Battle I

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Versio hetkellä 30. lokakuuta 2009 kello 02.34 – tehnyt Skylark (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu

Tämä sivu kertaa vuoden 2009 Fantasy Battle -tapahtumasta. Katso myös Fantasy Battlen yleissivu.

Fantasybattle I - Menneisyyden Kaiku oli fantasiahenkinen bofferitaistelutapahtuma, joka järjestettiin Hauholla 21.-23.8.2009. Tapahtuman järjesti Ryhmä Rämä ry. Tapahtuman jatko-osa on Fantasy Battle II - Pimeyden Sodat.

Yleistä

Fantasybattlen suositusikäraja on 15-vuotta. Tapauskohtaista harkintaa tullaan siis käyttämään nuorempien osalta. Tapahtuman järjestää roolipeliyhdistys Ryhmä Rämä ry. Fantasybattlella on Sotahuudon-foorumeilla oma foorumiosionsa osoitteessa forum.sotahuuto.fi.

Fantasybattle tapahtumana muistuttaa Sotahuutoa, joskin eläytymispainotteisempana ja kevyempänä. Nimensä mukaisesti tapahtumassa tulee olemaan myös joitakin fantasiaelementtejä. Magiaa tapahtumassa ei tulla kuitenkaan näkemään, ja tapahtuman pääpaino on boffereilla taistelemisella.

Järjestäjät ovat ilmaisseet kuulevansa mielellään etukäteispalautetta, ideoita ja kehitysehdotuksia, jotka voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen fantasybattle@gmail.com

Skenaariot

  • Lauantai?
  • Sunnuntai?

Tulokset

Haltioiden voitto...kotisivulta lisää tietoa.

Oheistoiminta

Tapahtumassa oli runsaasti oheistoimintaa, erityisesti lauantai-iltana. Muun muassa:

  • mutapainikilpailu
  • jousiammuntakilpailu
  • aarteenetsintä
  • peikkopalloturnaus
  • Kanadalaista peikkopalloa.

Ryhmät

FB I lumenor.jpg

Fantasybattle-tapahtumaan pystyi ilmoittautumaan ryhmänä, tai sitten suoraan yksilönä johonkin kuudesta armeijasta. Alla on kuvauksia ryhmistä.

Hispaniolan piraatit

Avoin ryhmä Camorran armeijassa. Yarrr!

Kaiken ikäisiä, kokeneita ja kokemattomia, miehiä ja naisia, taistelutahtoisia piraatteja värvätään kuunari Hispaniolaan Fantasy Battleen!

Pidetään hauskaa, kiroillaan kuin merirosvot, juodaan "rommia" kuin sienet ja taistellaan viimeiseen piraattiin asti!

Jos tämä tuntuu paikaltasi, olet tervetullut joukkoon hurjaan

Caedo Aeternus - Katumus

Metamelos inducas in pietum, pietas inducas in mortem, mors inducas in ignoscentiam"

Caedo Aeternus, Lumenorin synkin ritarijärjestö. "Katumus" on se porukka, jolle sotilastehtävissä langetetaan perinteisesti inhottavimmat ja likaisimmat hommat. Nämä ritarit seuraajineen ovat kolminaisuuden palvelijoita henkeen ja vereen, ja tekevät mitä ikinä heille siltä taholta osoitetaankaan.


Sanotaan, että ritarihuoneiden keskuudessa "Katumus" olisi kieroonkatsottu ja paheksittu, mutta koskaan eivät he ole rikkoneet uskoaan vastaan, joten kenenkään on vaikea puuttua heidän toimiinsa sillä verukkeella. Syy joukkion fanaattisuuteen on mysteeri, mutta huhutaan että kauan sitten tämän järjestön johtajat lankesivat kauheaan syntiin, ja siitä lähtien on Caedo Aeternus viitannut itseensä "Anteeksiantamattomina", taistellen Lumenorin ja uskontonsa puolesta, saavuttaakseen anteeksiannon ja pelastuksen, sillä niin suuri oli heidän syntinsä, että vielä tänäkin päivänä Katumuksen ritarit maksavat synneistä jotka tehtiin satoja vuosia sitten. Ei olekaan ihme, että kummallisia huhuja liikkuu tämän syrjäytyneen ja uhkaavan ryhmän asioista, eikä asiaa ainakaan paranna heidän säntillinen vaikenemisensa asiasta, saatika sitten veriset flagelantit ja äärimmäisyyksiin menevät uskonnolliset rituaalit. Vain harva tietää keitä nämä miehet oikeasti ovat. Vain harva haluaa tietää.

Ulkonäöltään ryhmä olisi synkkä ja uhkaava: ritareita, munkkeja, flagelantteja. Toiminnaltaan äärimmäisen uskollinen Kolminaisuudelle, pääasiassa Aamunkoitolle. Yritämme panostaa huomattavasti ulkonäköön ja tyyliin, jos vain mahdollista. Koko suurin piirtein 20 ja siitä ylöspäin.

Niin, ja sopiksen mukaan Katumuksen olisi mahdollisuuksien mukaan otettava huostaansa kaikki ne jotka langettuaan suuriin synteihin, vielä katuvat tekojaan ja tahtovat armahduksen. Joten jos koet sisälläsi katumusta synneistäsi, voi Caedo Aeternuksen syli ehkä olla sinulle avoin.

Learning remorse is the first step. The next step is to die for it.

Zombiarmeija

Avoin ryhmä epäkuolleiden armeijassa.

Energiajuomat on metroseksuaaleille, tosimies tai nainen juo verta ja aivonesteitä. Liity siis sinäkin lordi Racfaul De Morduarin nostattamaan epäkuolleeseen armeijaan joka tuhoaa muut ja itsensä Fantasybattlessa.

Barbaarilauma

Myös. "Lauma" Avoin ryhmä Norretian armeijassa.

Kuinka moni teistä tuntee rinnassaan syvää, palavaa halua pukeutua nahkaan ja turkiksiin? Tai olla pukeutumatta? Käyttää ylisuurta, naurettavaa asetta, joka saisi kenet tahansa citymaasturin omistajan kateeliseksi? Ja ketkä teistä ovat kyllästyneet kilpiriveihin, joissa taistelu ratkeaa seisomalla paikallaan? Heitä levypanssarisi ja tornikilpesi laatikon pohjalle, tartu suurimpaan ja ilkeimmän näköiseen bofferiisi ja liity Laumaan!

Kaaoksen Legioona

(lyhyesti Kaaos), haltioiden armeijassa.

Puetko päällesi liikaa panssaria? Onko umpiteräskypärässä - josta ei parhaassa tapauksessa näe juuri mitään - taisteleminen sinun juttusi? Käytätkö varsiasetta tai kookasta kilpeä + (sääntöjen salliessa) puolentoista metrin varstaa? Onko hienompaa, kuin Kaaosta kutsuen marssia synkeänä rivinä yli keijukaisista, peikonpojista, puolialastomista hipeistä ja muista satumaan sienenpurijahihhuleista?

Jos vastasit myönteisesti yhteenkään edellä olevista kysymyksistä, ja arvioit taidoiltasi sijoittuvasi tapahtuman aikoihin vähintäänkin Asemiesten (ks. vertaisarviointi) joukkoon, kutsuu Kaaos nimeäsi! Lisää itsesi ao. taulukkoon tai ilmoita pyydetyt tiedot sopivassa ketjussa foorumeilla.

P.S. Haarniskan omistamattomuus ei ole este, sitä löytyy lainaksi enemmän kuin jaksat kantaa...

Nick Ryhmä Ase Tarvetta lainapanssarille? Löytyykö panssaria lainaksi muille?
Beatific Tiedosto:Ryhmä Rämä thumb mini.jpg Albergan Assasiinit thumb mini.jpg Keihäs + 2-ase TAI bambutolppahilpari ei kyllä
Kehvo Tiedosto:Ryhmä Rämä thumb mini.jpg Hilpari ei kyllä
Aarimoto Tiedosto:Ryhmä Rämä thumb mini.jpg Albergan Assasiinit thumb mini.jpg puolentoista metrin varsta & tornikilpi ei ei
Ketku Jeremy Ei Ei

Nazgûl

Suljettu ryhmä epäkuolleiden armeijassa.

Suljettu näin aluksi, mutta jos vielä kevään/kesän mittaan vaikuttaa siltä että yhdeksään mahtuu, niin tulee lisäinfoa julkiselle puolelle. Että kaikki te pimeyden orjat, seuratkaa tilanetta..

-Dwar 'Koira' Wawilainen

Örkit

Pakkoha niitäki on oltava sankarten miekoille ruuaksi.

Myös pieni ryhmä Mustat örkit oli tulossa.

Reublandian Vapautta ja Veljeyttä Julistavan Itsenäisyyspuolueen Kalparitarikunta

semisuljettu, Camorran armeijassa. äärimmäisen reubaisat yksilöt voivat ottaa yhteyttä foorumien kautta nikkeihin Shroomlord & Einherjer

Magiasotien jälkeen Reublandia oli paikka, jonne eksyivät kaikki villin magian täysin ja eniten sekoittamat yksilöt. Ajan saatossa poissa silmistä, poissa mielestä - kukaan ei jaksanut kiinnittää Reublandiaan mitään huomiota, ja sekasikiöt lisääntyivät. Kuin häpeätahra sivistyksen kartalla, joka haluttiin unohtaa kokonaan. Ja niin lopulta kohtalokkain seurauksin tehtiinkin.

Otusten pariutuessa keskenään kulkien kaiken elollisen kehitystä pikavauhtia taaksepäin muodostivat olennot keskenään primitiivisesti kahinoivia heimoja, joiden keskittyessä lähinnä harjoittamaan toisilleen loputonta sekä täysin tarpeetonta ilkivaltaa sekä koiruuksia, oli vallankahva täysin vapaana sille joka siihen vain viitsisi tarttua. Lopulta kaksi itseään pitkin Lumeronia ja Camorraa jumaliksi julistanutta kylähullua osui valitettavan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, nousten tuomaan kehitystä ja järjestystä täyden kaaoksen keskelle, vieden tämän kaiken surkeuden niin syvälle pohjalle että matkaa alaspäin ei enää ole. Tsaari Reubatronina ja Sulttaani Reuben Antagonistoksena myöhemmin tunnetuksi tulleet mielipuolet ovat tuoneet Reublandiaan kehityksen myötä sen asian mistä se mahdollisesti tunnetuaan nykyään kaikista parhaiten: täydellisen korruption.

Reublandia oli pitkään yksi Camorran lukuisista siirtokunnista, joka sijaitsi Camorran ja Lumenorin rajalla meren vieressä. Ajan myötä sinne on kulkeutunut myös merten takaisia kulkijoita ja karkureita. Reublandia (lue: Reublandian johto) on aina pitänyt itseään parempana ja oikeampana muihina valtioihin verrattuna, ja liitto jonkin suuremman tahon kanssa on ollut vain nimellistä. Lumenorin kahmiessa valtaa Camorra alkoi näyttää huonommalta leikkikentältä, jolloin Reublandia (tsaari ja sulttaani) päätti häikäilemättömästi loikata Lumenoriin. Sekopäiset johtajat uskottelivat lumenorilaisille tukevansa kolminaisuutta (jonka jumaluudesta he muodostavat itse 2/3 oman tulkintansa mukaan) ja pullistelivat kaikenlaisilla suurieleisillä keksinnöillä, kuten c-kirjaimen totaalisella kieltämisellä osoittaakseen, etteivät enää mitenkään liittyisi [C]Kamorraan.

Lumenor ei ehkä ole ollut täysin innoissaan uudesta siirtovaltiostaan, mutta ainakin on jotain mitä juoksuttaa Kaaosta päin edestä. Reublandian maine on nyt vaakalaudalla ja se tekee kaikkensa kootakseen rajojensa sisällä lusmuilevasta roskasakista toimivan ja uskottavan armeijan marsalkka Kallen ohjaavan käden avulla.

Achilles & Myrmidonit

Taistelivat haltioiden armeijassa. Achilles urheine myrmidoneineen on (kenties jonkin pahasti pieleen menneen maagisen rituaalin seurauksena) saapuva taistelutantereelle keräämään kultaa, kunniaa ja kuolemattomuutta. Immortality! Take it! It's yours!