Fantasy Battle II

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu kertaa vuoden 2010 Fantasy Battle -tapahtumasta. Katso myös Fantasy Battlen yleissivu.

Fantasybattle II - Pimeyden Sodat on fantasiahenkinen bofferitaistelutapahtuma, joka järjestetään Hauholla 30.7.-1.8.2010. Tapahtuman järjestää Ryhmä Rämä ry.

Yleistä

Fantasybattlen suositusikäraja on 15-vuotta. Tapauskohtaista harkintaa tullaan siis käyttämään nuorempien osalta. Tapahtuman järjestää roolipeliyhdistys Ryhmä Rämä ry. Fantasybattlella on Sotahuudon-foorumeilla oma foorumiosionsa osoitteessa forum.sotahuuto.fi.

Fantasybattle tapahtumana muistuttaa Sotahuutoa, joskin eläytymispainotteisempana ja kevyempänä. Nimensä mukaisesti tapahtumassa tulee olemaan myös joitakin fantasiaelementtejä. Magiaa tapahtumassa ei tulla kuitenkaan näkemään, ja tapahtuman pääpaino on boffereilla taistelemisella.

Järjestäjät ovat ilmaisseet kuulevansa mielellään etukäteispalautetta, ideoita ja kehitysehdotuksia, jotka voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen fantasybattle@gmail.com

Skenaariot

Tulokset

Oheistoiminta

Ryhmät

Rautanyrkki

Pahamaineiset eliittipalkkasotilaat Camorrasta saapuvat Lumenorin Valontuojien riveihin. Asemiehiä ja ritareita kuhiseva osasto taistelee tulevaisuudessa odottavan paremman palkkapussin puolesta, miksi he ammattisotilaina näkevät parhaimmat taistelutilanteet ja otollisimmat pakoreitit - kaiken varalta. Raskasta shokkiosastoa kurissa pitää korkeintaan kondottieerin Karlesin kaljahanat. Kentältä ei siis tule puuttumaan yllättäviä tilanteita tai taktisia manöövereitä.

Tänne lisätään tietoa ryhmistä.