Valdyr

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Valdyr on pienikokoinen uusi ryhmä pääkaupunkiseudulla. Valdyr on painottunut viikinkiteemaan ja yritämme myös pukeutua semihistorialliseen tyyliin eri tapahtumissa. Valdyr on luonteeltaan rentoa sakkia, joka pitää aktiivisesti yllä ryhmän tiimihenkeä treenaamalla useasti viikossa ja käymällä yhteistapahtumissa. Valdyr liittoutui vanhan Corona_Muralis kanssa ja toimii nyt yhteisryhmänä Imperiumi.

Valdyr harrastaa boffaamisen lisäksi myös teräsmiekkailua, aktiivista lautapeli-illoissa käyntiä yms.Teema

Valdyr on teemaltaan viikinkipainotteinen ja sen jäsenet pyrkivät pukeutumaan ja suojautumaan aikakauden mukaisesti.

Ryhmä ei käytä omaa tabardia, vaan ryhmän logolla kuvioitua vyöviiriä. Näin aikakauden mukaiset asusteet ja panssarit ovat paremmin esillä. Imperiumin riveissä taistellessaan Valdyr kantaa Imperiumin omaa asetakkia.

Värityksen hallitseva väri on musta ja korostusväri tummanpunainen. Väritys tulee taistelussa esille vyöviireistä. Valdyrin toimiessa yksin värit näkyvät myös ryhmän lipussa ja kilpien päällyskankaissa.

Värväys

Valdyr värvää riveihinsä ns. "hyviä tyyppejä", jotka saavat todistaa itsensä treeneissä ja yhteisilloissa ennen väreihin kutsumista. Emme katsele hyvällä perseilijöitä tai muita epämääräisiä riehujia, koska haluamme pitää tiimihengen hyvänä ja moraalin korkealla.

Otamme vastaan ihmisiä myös muilta paikkakunnilta, jos jaksamista ja halua riittää.

Asetyypillä tai taistelutyylilläsi ei ole merkitystä, kunhan tuot mukanasi hyvän mielen ja tarmoa. Jokaiselle löytyy varmasti oma rooli. Myös jousiampujia pidetään suuressa arvossa.

Liittymispyynnöt fooruminimimerkeille No'Recess & LorachHistorian havinaa

2011 Syksyllä (ent. PK-Ulfnar) lähti omaksi ryhmäkseen pitkän harkinnan jälkeen ja alkoi etsiä uusia yhteistyömahdollisuuksia pääkaupunkiseudulta. Lopulta neuvottelut Corona Muraliksen kanssa alkoivat kantaa hedelmää. Corona, jonka kanssa Valdyr oli jo vuoden verran yhdessä treenannut, hyväksyi neuvottelun ehdot ja näin syntyi uusi liitojoukkue PK-seudulle: Imperiumi. Lisäksi Valdyr treenasi viikottain ja suhteiden avulla kykeni tarjoamaan sisätilat talven treenaamiselle.

2012 Osallistuu Sotahuutoon Imperiumin väreissä.