Sotahuuto Wiki:Etelšn Imperiumi

Kohteesta Sotahuuto Wiki
(Ohjattu sivulta Imperiumi)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot


Uusia tuulia etel√§n perukoilta ‚Äď Imperiumin perillinen

Sotahuuto 2013 - Imperiumin vastaisku

2012 Sotahuuto oli todellinen pohjanoteeraus ja Keisarin pakenevat joukot lähettivät hätähuutonsa vieraille maille ja huutoon vastattiin. Coronan toinen kenttäkomentaja saapui merten takaa kokoamaan miehet uutta taistelua varten. Yhdellä miehellä ei sotaa voiteta, joten tarvittiin lisää liittolaisia. Keisarin katse kääntyi itään, jossa soturikansa Leviaattanin tiedettiin asustavan. Nämä viher-mustat nopsajalkaiset kirkonmiehet näkivät mahdollisuuksia pyhässä liitossa missä kolmesta tulee yksi.

Sotahuuto 2013 taistellaan elokuussa ja ajankohta osoittautui hankalaksi. Vain hieman reilut 40 taistelijaa saapuu palauttamaan Keisarillista järjestystä Suomen perukoille. Karjalan armeijan kasannut Etelän Imperiumi janoaa kostoa. Panssaria on tilattu, taottu ja ommeltu. Panssaria kaikille, huusi Kenraali Savonen. Tänä vuonna linja ei murru, moraali ei pirstoudu. Vastaisku. Viimeinen taisto.


Sotahuuto 2012

Sotahuutoon 2012 saadaan uutta väriä Corona Muraliksen ja Valdyrin (ent. pk-Ulfnar) yhdistäessä voimansa Bysantin lipun alle nimellä Imperiumi. Liitto on kokeilu ja tulee alustavasti kestämään Sotahuudon ajan, ryhmien säilyttäessä itsenäisyytensä. Tämä Etelän Imperiumina tunnettava voima syntyi lokakuussa Sohu-aftereiden huumassa, kun Helsingin ylle lipui pelon pilvi pohjoisen punaisesta vaarasta. Lännessä sivistyneisyyttä uhkaa mustavalkoinen barbaariheimo ja Valdyrin sekä Coronan johtajat paiskasivat kättä liiton merkiksi. Coronan ruusu-viitat ja Helsingin susi jäävät syrjään purppuran peittäessä haarniskat ja kaksipäisen kotkan liehuessa viirissä.

Taustasta lisää:

Valdyr sai Helsingistä treenitilat syksyllä 2010, mutta treeneihin tarvittiin lisää matsaajia. Etsubon treeneissä satunnaisesti käyneet Valdyrilaiset katselivat itselleen sopivaa treenikumppania ja valinta päätyi ristiretkeläisiin. Sisäsiittoisenakin pidetty Corona päätti uhmata tapojaan ja lähteä kokeilemaan harjoittelua muiden kanssa ja lopputulos oli yllättävä: yhteistyö sujui ja harjoittelu osoittautui mukavaksi. Yhdessä alettiin viihtyä paremmin ja paremmin ja Sotahuudon jälkeen Valdyrit osallistuivat Coronan Sohu-aftereihin, täällä syntyi ajatus yhteisestä armeijasta (ehkä alkoholin myötävaikutuksella). Coronan yritys liittää Valdyr itseensä epäonnistui, Keisarikunnan onneksi: Etelän Imperiumi oli syntynyt.

Teema:

Ristiretkeläisten ja viikinkien yhdistäminen oli haasteellista, mutta historiasta onneksi löytyi hyvä kompromissi: Bysantin Keisarikunta. Bysantissa armeija koostui pääosin lähialueiden palkkasotureista ja omasta koulutetusta armeijasta, jonka takia erilaisia varusteyhdistelmiä oli lukuisia. Väriteemaltaan purppura oli myös omiaan luomaan uutta väriä Sotahuudon melskeeseen. Logona toimii Bysantin kaksipäinen kotka. Keskiraskaaseen varusteluun päädyttiin lyhyissä neuvotteluissa. Neuvottelut olivat raskaita, ainakin lompakolle ja maksalle. Rakkaat vastustajat mielessämme pyrimme kehittämään varusteluamme ja harjoitukset pyörivät viikottain.

Väkimäärä ja aseistus

Vahvuus Sotahuuto 2012 27, sotahuuto 2013 40-45. Aseistus on keihäitä ja kilpiä, torsopanssaroituja lähes kaikki, yli puolet lähes kokonaan panssarissa.

Noudettu kohteesta