Tuusan Nuuska

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Vaakunatransparent.gif Viherharmaa, hiljainen klaani, joka puheystävällisemmin tunnetaan myös nimellä Tuska. Ryhmä nähtiin usein epätäydellisessä kokoonpanossa Sotahuudon lisäksi, mm. turnajaisissa, Oriveden Treenileireillä ja muilla ryhmätreenipäivillä.

Ryhmä on tätä nykyä jäänyt levolle.

Synty

Tuusan Nuuskan taru sai alkunsa Sotahuuto 06:n pölyjen laskeuduttua, kun kuolleen Saulkrastin jäsenet hajaantuivat uusiin ryhmiin. Edesmenneen ryhmän pimentoon jäänyt tiedustelija keräsi ystävät ja läheiset kokoon, ensi vuoden toivossa. Sisäisistä, näkemyksellisistä ristiriidoistaan huolimatta, Tuska on aina filosofianaan pyrkinyt itsenäisyyteen ja rakentanut joukkuettaan sisältä päin, miten on parhaakseen nähnyt. Alku oli vaatimaton ja Tuusan Nuuska pukeutui ensimmäisenä vuotenaan nopeasti repäistyihin vihreisiin tabardeihin ja siitä asti on usein naureskeltu kuinka "ensi vuonna kaikki tulee olemaan paremmin". Tähän mennessä väite on pitänyt vuosittain paikkansa.

Sotahuuto 2007

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Tuusan Nuuska @ Sh07

"Pyhästä roomalais-saksalaisesta ritarikunnasta uskonkiellon takia karkoitettu nuori plutoona, joka etsii tarkoitustaan taistelukentältä hävyttömyyden ja ritarillisuuden ristiriidasta."

Englannin kevyt tiedustelujoukko Leviaattaneiden nojalla, joka onneksi sekä epäonneksi sekoitettiin usein ystäväksi että viholliseksi. Ryhmä kaatui useaan otteeseen veljien ja siskojen aseisiin, mutta myös onnistui kaatamaan epävarmoja ranskalais-sotureita. Joukkueen tähtihetkiksi laskettakoon soluttautuminen vihollisryhmien sekaan metsätehtävissä ja Risk -skenaariossa Englannin lippupisteen ylläpito koko pelin ajan. Ryhmän sija kokonaistuloksissa oli 15., 20:sta osanottajaryhmästä.

Sotahuuto 2008

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Tuusan Nuuska @ Sh08

Tuusan Nuuskan veti päälleen viherharmaan nelikenttäkuvion, siitä huolimatta että rivistä hävisi väliaikaisesti kaksi jäsentä, Sotataitoa ja varustusta oli huomattavasti kehitetty eteenpäin, vaikkei se ihmeisiin riittänytkään. Ryhmän sija kokonaistuloksissa oli 23., 28:sta osanottajaryhmästä.

Sotahuuto 2009

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Tuusan Nuuska @ Sh09

Tuska saapui, nauroi ja toimi epämääräisen sekavasti niin leirintä- kuin skenaarioaluieillakin. Kuuden hengen epätasainen vihollisten terrorisointi johti kokonaistuloksissa sijoitukseen 27., 32:sta osanottajaryhmästä. Yleiseksi yllätykseksi, Tuusan Nuuskalla oli mukanaan viidet kilvet ja kaksi varsiasetta.

Sotahuuto 2010

Tuska otti osaa Sotahuutoon erittäin vähäisellä vahvuudella, ja toimi lippuliitossa Riskiryhmän kanssa, nimellä Riskituska.