Leviaattani

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Leviaattanista yleisesti

Leviaattani on pienoinen, mutta sitäkin sisukkaampi joukko boffaavia nuoria pääasiassa Itä-Helsingistä. Joukko koottiin ensimmäisen kerran vuoden 2007 Sotahuutoon. Idean toi esille yksi joukkueen perustajajäsenistä, joka oli vuoden 2006 Sotahuudossa taistellut Saulkraustin ryhmässä ja halusi jatkaa vanhan ryhmänsä hajottua. Kaveriporukasta saatiin riittävästi taistelijoita ryhmään, joten siitä lähti kevyen ryhmän muodostus

Leviaattani taistelee pelottomasti vihreän Hipon puolesta, viisaan profeetan sanoman tuojana. Profeetta on paljon nähnyt itä-helsinkiläinen mies, joka haluaa valistaa maailmaa Hipon sanomasta ja sitä sanomaa Leviaattani vie eteenpäin asein, vastustaen vääräuskoisia joukkoja. Aseina on käytössä kaikkea mahdollista ja ihmiset kokeilevat mielellään uusia yhdistelmiä, mutta suurin osa kantaporukasta on löytänyt lempiaseistuksensa joilla he taistelevat koko ajan.

Leviaattani sotahuudossa vuonna 2008.

Historia

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Leviaattanin lippu kuvassa oikella vuodelta 2007


Sotahuuto 2007 – Keskellä metsää

Leviaattani taisteli urhoollisesti Englannin puolella, jääden vähän metsään ja piiloon huonosti erottuvien tabardien ansiosta. Laajojen skenaario alueiden ansioista Leviaattanilla oli tilaa liikkua vapaasti, mutta pari kertaa ihmeteltiin missä ihmeessä oltiin, koska ei löydetty vihollisia mistään ja omat joukotkin olivat vähissä. Leviaattanin koko oli tuolloin 10 henkilöä. Ensimmäisenä Sotahuutona tämä vuosi jäi useiden mieleen pysyvästi, oppia otettiin ja suunnitelmat parannusten tekemiseksi laitettiin heti ylös, että seuraavaksi vuodeksi saisimme toimivamman kokonaisuuden. SH07:ssä Leviaattani sijoittui kahdenneksitoista yhdellä glorialla, Leviaattani oli tällöin uusi ryhmä.Sotahuuto 2008 – Suurempana, kovempana ja näkyvämpänä

Leviaattani taisteli entistä ehompana ja tehokkaampana Saksalaisen ritarikunnan joukoissa, helpommin erottuvana kuin viime vuonna, uusien tabardien ansiosta ja onnistuneen lipun ansioista. Joukko jäi kuitenkin usein murskaavan ylivoiman alle kärsien siitä syystä Sotahuudon raskaimmat tappiot tänä vuonna. Leviaattanin koko nousi 16 henkeen, taitotaso kasvoi ja panssareita ilmestyi lisää. Tänä vuonna Leviaattani jäi sijalle 26.

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Leviaattani turnauskatsomossa vuonna 2009Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Leviaattanin ryhmäkuva vuonna 2008


Sotahuuto 2009 – Joku pölli mehupurkkini

Leviaattanin koko putosi edellisvuodesta kuudella henkilöllä joukkueenvaihdoksien, lopettamisien ja muiden kiireiden takia. Taistellessaan Walesin joukoissa, joutui ryhmä koville, johtuen armeijan kevyestä varustelusta ja tietyissä paikoissa todella haasteellisista joukkueen sijoitteluista. Kumminkin ryhmä pääsi juoksemaan useamman kerran vihollisen selkään, tehden pahaa jälkeä vastustajille. Eräälle taistelijalle tuli paha mieli kun lauantai-sunnuntai välisenä yönä, joku vei hänen mehujuomansa suoraan leiristä. Tämä ei silti pilannut kokonaisuutena yksittäisten taistelijoiden tai koko joukkueen Sotahuutoa. Ryhmänä oltiin tyytyväisiä tämän vuoden Sotahuutoon, vaikka pakka ei pysynyt kasassa sitten millään ja toinen ryhmänjohtaja sai katapultin ammuksen suoraan jalkaansa samalla kun hän itse huusi kovaan ääneen:"VAROKAA SOTAKONETTA!" Tänä vuonna Leviaattanin sija oli 22/32.


Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Leviaattanin ryhmäkuva 2010

Sotahuuto 2010 - Nilkkoja myöten suossa

Vuosi 2010 oli haasteellinen Leviaattanille, koska puolet joukkueesta oli suorittamassa varusmiespalvelusta, mutta silti joukkue saatiin kasaan. Valitettavasti viime hetken loukkaantuminen vei joukkueen koon ensimmäisen kerran alle kymmeneen henkeen. Pieni porukka löysi itsensä useasti taas kovista paikoista ja muutaman kerran keskeltä suota. Parhaimmillaan joukkue oli viemässä vastustajan lippuja vihollislinjojen takaa menettämättä yhtään taistelijaansa tai pysäyttämästä paria sataa boffaajaa ostaakseen aikaa omalle armeijalleen. Meno oli kovaa ja Leviaattani oli ylpeä päästessään taistelemaan Serbian riveissä. Sijoitus oli 25/29

Sotahuuto 2011 - Levinnyt kuin pullataikina

Ryhmän odotukset tästä vuodesta olivat varmasti korkeammalla kuin minään edellisistä vuosista. Ryhmän koko oltiin saatu kasvatettua, aseistusta oli paranneltu ja panssaria oli jälleen kerran hiukan enemmän kuin edellisenä vuotena. Ryhmään kuului tänä vuonna normaalia enemmän porukkaa muualta Suomesta kuin vain Itä-Helsingistä, ihmisiä tuli Espoosta, Vihdistä, Jyväskylästä ja Lapista. Paikanpäällä ryhmä pyrki keskittymään perinteiseen skirmaukseen ja pitämään nopean liikkeen yllä, mutta isommat kilvet ja keihäät veivät ryhmän varsinkin lauantaina paikkoihin joissa linjaryhmästä olisi ollut enemmän hyötyä ja tämä kyllä näkyi tuloksissa. Sunnuntaina ryhmä pääsi tekemään useammin sitä missä on hyvä, se takasi paremmat pisteet sunnuntailta kuin lauantailta vaikka sunnuntaina oli vähemmän skenaarioita. Lopputuloksesta odotettiin jotain ennennäkemätöntä, koska kaikki olivat sitä mieltä, että Sotahuuto 2011 oli ollut Leviaattanille paras joka suhteessa. Tulos jäi kuitenkin vaatimattomaksi 22/29. Tätä ei jääty murehtimaan liikaa vaan laitettiin katse saman tien tulevaisuuteen ja seuraavan vuoden Sotahuutoon, jolloin kaikki on taas paremmin. Suurimman tyydytyksen tuloksissa toi se, että Leviaattani oli saanut neljänneksi vähiten disglooriaa, vain 0,07 per taistelija.

Sotahuuto 2012 – Toistaiseksi viimeistä kertaa

Joukkue oli intoutunut edellisen vuoden toiminnasta niin paljon, että joukkueen varustusta kehitettiin ja väkeä rekrytoitiin lisää läpi vuoden, myös panssarointiaste kehittyi selkeästi. Leviaattani oli Kastilian armeijan kolmanneksi suurin joukkue 22 henkilön vahvuisena. Rotat olivat osa Leviaattania tehden kunniaa uusilla heittokeihäillään. Hauholla joukkueen toiminta haki vielä sitä jotain pelisilmällistä silausta, mutta kostea viikonloppu oli mahtava. Ryhmäturnauksen voitto Ulfnarista ja kevyt kilpikonnataistelun jälkeinen häviö Rutolle kruunasivat lauantaipäivän. Kuitenkin koko viikonlopun aikainen ja muutenkin syventynyt yhteistyö Etelän Imperiumin kanssa johti lopulta siihen, että joukkueet yhdistyivät yhteisen hyvän nimessä muodostaen uuden aikakauden Etelä-Suomeen ja koko boffausskeneen.