Takavasara

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Yleistä

Takavasara on pääasiassa Mynämäen, Maskun, Taivassalon ja Turun seudun boffaajista koostuva pienehkö Sotahuuto-ryhmä. Ryhmän varsinainen treenipaikka sijaitsee Mynämäellä, joskin Turkua kauempaa tulevat vasarat treenailevat pitkälti muiden ryhmien kanssa. Takavasara osallistui Sotahuutoon ensimmäisen kerran vuonna 2008. Ryhmä toimii kevyenä jalkaväkenä varustuksenaan pääasiassa keskikahvalliset pyörökilvet, lyhyet tai keskipitkät miekat, sekä lyhyehköt keihäät. Taktiikkana on pyrkiä vihollisen selustaan mahdollisimman rumalla ylivoimalla, mutta ryhmä pistää kampoihin mille tahansa ryhmälle myös face-to-face. Takavasaran logona toimii valkoinen sotavasara punavihreällä taustalla. Takavasaran sotureihin voi törmätä tällä hetkellä ainakin Mynämäellä, Maskussa, Taivassalossa, Raisiossa, Turussa, Kotkassa ja Järvenpäässä. Takavasaran kantama-aseiden värikoodi Sotahuutoihin on vihreä-punainen.

Treenit

Takavasaran treenit toistaiseksi tauolla.

Sotahuuto 2007

Sotahuutoon osallistui joitain nykyisiä Takavasaran jäseniä. Sotureita oli tiettävästi ainakin Galeneissa, Rämässä ja Turassa.

Sotahuuto 2008

Joukko vendejä pakeni syvälle Baltiaan tanskalaisten armeijoita 1100-luvun lopulla. Maanmiestensä antauduttua pelkurimaisesti nämä isänmaalliset soturit ottivat joukkoonsa miehiä muista heimoista ja vannovat nyt kostoa ristiretkeläisille. Sissisodankäyntiin ja väijytyksiin erikoistunut Takavasaraksi itseään kutsuva joukkio tuleekin taistelemaan maansa ja uskonsa puolesta viimeiseen veripisaraan. - Takavasaran ryhmäkuvaus vuodelle 2008


Valkea vasara heilahti yhdeksän miehen vahvuudella sijalle 16. ja oli ensikertalaisryhmistä toiseksi paras. Taaksemme jäi kovia nimiä, kuten viime vuosien voittajat Wanainmaa (voittaja 2005) ja El Muerte (voittaja 2006 ja 2007). Varustus koostui pääosin keskikahvallisista kilvistä ja muutamista lyhyistä varsiaseista. Panssarointi oli hyvin vähäistä, joskin valtaosa ryhmästä oli varustettu kypärin.

"Yksilötasolla vahvistunut porukka taisteli uskollisesti ja uhrautuvasti. Porukka pysyi kasassa hyvin mutta ei osannut vielä hyödyntää sille avautuneita paikkoja. Tilannerohkeutta ja yhteistoimintaa kehitettyään ryhmä tulee varmasti nousemaan nopeasti väkivahvojen Sotahuutoporukoiden joukkoon." - Sotahuuto 2008 tulokset

Sotahuuto 2009

Liitto Ulfnarin kanssa tuotti 30. sijan.

Saavutuksia

- Sotahuuto 2008: 16. sija

- Vuoden Tulokasryhmä -mitali Oriveden treenileiri vol 3:ssa 2008.

- Jaettu 7. sija Trollballin SM-kisoissa Oriveden treenileiri vol 3:ssa 2008

- 7. sija Trollball-kisoissa Oriveden treenileiri vol 4:ssä 2008