Morriganin Lauma

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Joukko irlantilaista nuorisoa joka maineen ja kunnianhimossaa lähti sotaan. Heidät nimettiin muinaisen irlantilaisen sodanjumalan mukaan jotta he tuntisivat yhteenkuuluvuutta taisteluissa ja veisivät mahdollisimman paljon vihollisia mukanaan kuoleman tullessa heitä noutamaan.

Morriganin Lauma on pieni ja kevyt ryhmä joka on osallistunu Sotahuutoon ainakin nimillä Fianna ja Morriganin Soturit.

Historiaa

Kaksi soturia osallistui yksittäistaistelijoina Sotahuuto 2007:een Jolloin heidät sijoitettiin taitelemaan Entalian riveihin. Ryhmä sai heti tapahtuman jälkeen alkunsa kun he päättivät osallistua myös seuraavana vuonna.

Sotahuuto 2008:een 7 henkeä ilmoittautui Fiannan riveissä. Joista parhaimmillaan 6 henkeä taisteli joissakin skenaarioissa. Ryhmällä oli huonoa tuuria, tapahtuma meni heti lauantaista asti pieleen. Yksi taistelijoista joutui lähtemään lauantaina, ja toinen satutti jalkansa joten taistelut jäivät vähiin, myös allergiset reaktiot ja nenäverenvuoto karsivat joukkoa, joka tarkoitti sitä että sunnuntain taisteluissa ei neljää soturia enempää Fiannaa nähty, usein vähemmänkin.

Minkäänlaisia suunnitelmia ei oltu tehty ja taisteluissa jokainen soturi meni sinne minne nenä osoitti, varsinaista komentajaa ei ollut joten kaikki tekivät sitä mitä parhaaksi katsoivat. Usein oli mahdollista nähdä yksittäisiä kirkkaasti pukeutuneita Fiannalaisia tekemässä sitä mitä osasivat parhaiten, eli juoksemassa pakoon.

Ryhmä osallistui Sotahuuto 2009:een yhdentoista hengen vahvuisena nimellä Morriganin Lauma. Aseistuksena oli pääasiassa suurikokoiset kilvet ja miekat, panssarointi vähäistä, mutta niillä joilla sitä oli, olikin kiloja kasassa runsaanlaisesti. Menestys oli vaihtelevaa ja mokia tuli tehtyä.

Ei kannata kysyä yhden kilpemme tekstistä, me emme itsekkään tiedä mitä se tarkoittaa.

"RHAMME KALLE VÄTTÜ"

Sotahuuto 2010:een Morriganin Lauma osallistui myös seitsemällä hengellä, kuten vuonna 2008.

Sotahuuto 2011:ssa Morriganin puolesta taisteli viisi henkilöä+ kolme Granbarkia. Morriganien panssarointi oli pääosin kevyttä, kahdella oli kilvet ja rengaspanssarit, sekä toisella kypärä. Menestys oli pääasiallisesti heikkoa, vaikka oli myös muutama kunnian hetkikin. Erityisesti mäen valtaus meni odotettua paremmin, vaikkei Morriganeja näkynytkään eturintamissa. Lukuun ottamatta yhtä sooloilijaa joka oli löytänyt jostain keihään. Yhden taistelijan kilpi oli varustettu Morrigan-jumalattaren kuvan, ja kuuluisan "RHAMME KALLE VÄTTÜ" tekstin kera.

Tulevaisuus

Morrigan on uudistettu perinpohjin vuotta 2012 varten, ryhmä myös liittoutui Wanainmaan kanssa. Ryhmän nykyinen tiedossa oleva osallistujamäärä Sotahuutoon ylittää kahdenkymmenen hengen rajan.

Morrigan-Wanainmaa klaaniliittouman värimaailma on sinikeltainen, logoja on kahdenlaisia, riippuen osallistujen taustasta - Morriganin kelttisolmu tai Wanainmaan oma logo. Lippua ei ole vielä tehty, mutta sekin oletettavasti koostuu kummankin ryhmän logoista ja on sinikeltainen.

Sekalaista

Ryhmä nimetty muinaisirlantilaisen sodanjumalattaren mukaan erään ryhmäläisen "inspiraation" myötä.

Ryhmä "saavutti" vuonna 2008 toisiksi viimeisen, eli 27. sijan