Entalia

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Yleistä

Entalia on espoolainen bofferiryhmä. Taistelukentällä Entalian tunnistaa mustista asetakeista, joiden rintaa koristaa valkoinen vaahteranlehti. Varustus on vaihdellut vuosien saatossa, mutta vuoden 2009 Sotahuudossa Entalian pääjoukon varustukseen kuuluivat suuret tornikilvet ja hilparit. Tilanne kuitenkin elää vuosittain.

Entalia on kaikille halukkaille avoin. Entalia on tunnettu hyvästä meiningistä, aloittelijaystävällisyydestään ja reiluudestaan, ja on vuosina 2006 ja 2007 kerännyt eniten glooriapisteitä. Entalia järjestää myös muutaman kerran joka vuosi teemapäiviä kuten esimerkiksi varustetalkoita tai treenileirejä. Näillä saavutetaan tavoitteet koko ryhmälle ja yhteishenki paranee kun tehdään kaikki yhdessä.


Sotahuuto 2010

Sharm En-Talian Villit Koirat

Sotahuudossa 2010 urhomme taistelivat Ainoan Profeetan puolesta viimeiseen henkäykseen ja lunastivat paikkansa paratiisissa. Joukkue päätyi sijalle 9/29. VAPAUS, VELJEYS ja JIHAD!


Historiaa

Entalia osallistui ryhmänä Sotahuutoon ensimmäistä kertaa vuonna 2006, mutta Entalian juuret sijoittuvat jo ensimmäiseen Sotahuutoon, johon osallistui kolme soturia, joista kaksi myöhemmin muodostivat Entalian ydinryhmän. Vuoden 2006 kevään aikana agressiivinen värväystoiminta tuotti tulosta, ja taisteluihin osallistui parikymmentä taistelijaa vaahteranlehdet rinnassaan. Vuonna 2006 Entalian varustus oli kevyttä, sisälsi pääasiassa miekkoja, pieniä kilpiä ja lyhyitä keihäitä, eikä juurikaan panssaria. Vuoden 2007 keväällä värväystoiminta jatkui kiivaana ja samalla varustelutaso kehittyi. Mukaan tulivat tornikilvet, pitkät hilparit ja huomattavasti lisää panssaria. Sotahuudossa Entalia toimi täysipäiväsenä linjataisteluosastona, lopullisen vahvuuden lähennellessä neljääkymmentä taistelijaa.

Syksyllä 2008 Entalia rekisteröitiin yhdistykseksi Entalia ry.
Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Entalian lippu ja tabardi

Treenit

Kaikille joukkueille ja joukkuettomille avoimet 2010-2011 sisätreenit järjestetään Leppävaaran Omnialla, lumien sulettua siirrymme ulos. Parhaiten treenejä pystyy seuraamaan Nimenhuuto.fi:ssä. Sisätreenivuoro kestää kaksi tuntia, ulkomättöjen pituus vaihtelee riippuen jaksamisen tasosta. Harjoitukset ovat kaikille avoimet ryhmään tai kokemukseen katsomatta, eikä edes varustuksen puute ole este; lainamiekkoja löytyy kyllä. Jokainen on tervetullut. Mikäli treenit peruuntuvat, asiasta ilmoitetaan erikseen foorumeilla tai Nimenhuudossa.


Vapaus, veljeys ja väkivalta!


Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Entalia Sotahuuto 2006 tapahtumassa