FSC

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

FSC on Espoossa vuoden 2011 Sotahuutoa varten muodostettu bofferiporukka. Lyhenne FSC tulee sanoista Freakin' Sexy Chargers.

Ryhmän värit ovat purppura ja valkoinen. Tunnuseläin on yksisarvinen.

Sotahuuto 2011

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
FSC 2011 (kuva rajattu). Ryhmä pysyi yhdessä lähinnä skenaarion aloitusmerkkiin asti, loppu oli silkkaa kaaosta. Kuvaaja: Emmi Siirilä

Idea Sotahuutoon osallistumisesta syntyi ensimmäisen kerran vuonna 2010, mutta tuolloin oli ilmoittautuminen jo liian myöhäistä. Ryhmän debyyttiesiintymistä jouduttiinkin siirtämään seuraavaan vuoteen.

Vuonna 2011 olikin FSC:lle näytön paikka. Kaikenlaisten kommelluksien jälkeen Sotahuutoon saatiin lopulta seitsenhenkinen porukka. Treenaaminen oli jäänyt lähinnä ajatuksen asteelle, tabardit olivat yksinkertaisia ja aseistus erittäin niukkaa. Asenne ja yrittämisen halu olivat kuitenkin korkealla ja saipa ryhmä myös monia onnistumisen elämyksiäkin päästyään ryntäämään vihollisen selkään yllättävistä paikoista.

Saadut kokemukset ja palautteet toimivat apuna seuraavan vuoden juonia punoessa ja vahva "ens vuonna me ei olla viimeisiä" -henki sai ryhmän panostamaan ihan uudella tavalla vuoteen 2012.

Sotahuuto 2012

Sotahuutoon 2012 panostettiin entistä kovemmin. Lippu ja tabardit oli tehty vaivalla ja erilaisia varusteita oli tällä kertaa valmistettu ihan ajan kanssa (puolella ryhmästä oli varsiaseita ja panssariakin näkyi.) Isoin muutos edellisvuoteen oli kuitenkin ryhmän koon kasvaminen yli kaksinkertaiseksi.

Ryhmä oli sisäisesti jaettu kahteen eri alaryhmään, joista ensimmäisen tarkoitus oli toimia nopeana skirmish-osastona ja toisen tukea linjoja molemminpuolisissa murtotilanteissa.

Liian innokas rekrytoiminen muodostuikin yhdessä huonon treenaamisen kanssa vuoden 2012 suurimmaksi ongelmaksi. Sekä yksilö- että ryhmäharjoittelu oli jäänyt pahasti puutteelliseksi ja FSC ei näin ollen osannut vastata odotuksia, joita sille keskisuurena ryhmänä asetettiin.

Onnistumisia koettiin kuitenkin edellisvuoteen verrattuna vieläkin enemmän ja ryhmä onnistui muun muassa sieppaamaan lukuisia vihollisten lippuja (FSC oli kolmanneksi paras ryöstetyt liput/taistelija-asteikolla.)

Loppusijoitus 24/26 aiheutti pientä pettymystä, mutta omat heikkoudet kuitenkin tiedostettiin ja niiden parantamiseksi tulevaisuudessa alettiin tekemään töitä.

Sotahuuto 2013

Sotahuuto 2013 sijoittui ryhmän kannalta huonoon ajankohtaan ja osallistuminen näytti alusta asti epävarmalta. NOXBOon FSC kuitenkin osallistui seitsemän taistelijan vahvuisella osastolla.

Itse Sotahuutoon ryhmä ei saanut kasaan kuin 5 taistelijaa ja nähtiinkin parhaimmaksi osallistua Etelän Imperiumin leivissä. Yhteistyö sujui mukavasti ja taas opittiin uutta.

Sotahuuto 2014

Edellisten vuosien onnistumisista ja etenkin virheistä viisastuneina ryhmä oli varsin luottavainen tämän vuoden suhteen. Noxboonkin oli saatu suuri osallistujamäärä ja varsinkin metsäskenujen sisseilystä jäi käteen roima määrä toivoa paremmasta tuloksesta Sotahuudossa.

Omalla mukavuusalueella eli metsässä pyörittiin lopulta Sotahuudossa vain vaivaiset kaksi lyhyttä skenua, mutta kaikki suoritusodotukset ylittyivät silti täysin. Kesysti tavoitteeksi asetettu neljänneksi viimeinen sijoitus (yhtä parempi kuin vuonna 2012) jäi kauas, kauas taakse. Aiempia vuosia korkeampi taitotaso, hitsatumpi tiimityö ja lisätty näkyvyys uuden asukokonaisuuden myötä johtivat lopulta sijalle 10.

Kymmenen parhaan joukon murtamisesta motivoituneena alkaa armoton treeni ja varustuksen optimointi, varsinkin panssaroinnin lisääminen. Ehkäpä näillä eväillä samankaltainen sijoitus voi napsahtaa seuraavassakin Sotahuudossa.