Selenen jousineidot

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Selene

Selene on vuoden 2009 alussa perustettu jousiampujaryhmä, jonka tarkoituksena on ottaa tiettävästi ensimmäisenä pelkästään naisista koostuvana ryhmänä osaa Sotahuuto-taistelutapahtumaan. Selene koostuu boffo-jousitaistelusta, historianelävöittämisestä, käsitöistä ja muista aktiviteeteista kiinnostuneista naisista. Koska Selenen kantavana teemana on olla tunnelmaan, hauskanpitoon ja yhdessäoloon painottuva ryhmä, ei taisteluun osallistuminen ole kenellekään seleneläiselle pakollista. Ryhmä pyrkiikin tuomaan Sotahuutoon sen karnevaalitunnelman mitä jokainen urheilujuhla tarvitsee. Käsityöt, musiikki ja hyvä ruoka kuuluvat Selenen leirielämään.

Selenen jousiampujaryhmän logo koostuu yön sinisellä taustalla olevasta valkoisesta, violettireunaisesta liekehtivästä kuusta. Tämän lisäksi Selene kantaa toista logoa, jossa toistuu niinikään yön sininen, valkoinen ja violetti.

Historia

Kokonaan naisista koostuvan ryhmän idea on varmasti ollut mielessä monilla sotahuudosta kiinnostuneilla naisilla, mutta Selenen perustamiseen tarttuivat lopulta Nopsku ja Haltia, jotka juttelivat eräänä iltana MSN messengerissä. Yhteiseksi ajatukseksi muodostui sellaisen ryhmän luominen, joka olisi enemmän tunnelmaan kuin pelkästään taistelustrategiaan painottuva ryhmä ja joka myös eläisi jokaisen jäsenensä panoksesta keskusjohtoisen toiminnan sijasta.

Ryhmän nimeksi annettiin ”Selene” kreikkalaisen mytologian kuun jumalattaren mukaan, joka on myöhemmin samaistettu mm. Artemikseen, metsästyksen jumalattareen. Näin ryhmän nimi kuvastaa voimaa, valoisuutta ja tappavan tehokasta jousen käyttöä taistelussa.

Yhteisö

Ryhmän ollessa edelleen varsin nuori, koostuu yhteydenpito ja tiedonkeruu tällä hetkellä Sotahuudon foorumeiden lisäksi erillisille Selenen omille foorumeille. Selenen foorumit eivät ole ainoastaan taistelustrategian punomiseen tarkoitettu portaali, vaan jokaisen Seleneläisen mukana kasvava tietoverkkojen ja kontaktien pohjantähti. Ryhmän jäsenten foorumi on siis yhteisö, jonka kautta tulee tulevaisuudessa löytämään helposti linkit roolipelitapahtumiin, pukusuunnitteluun ja lukemattomiin muihin kiinnostaviin aktiviteetteihin.

Jäsenet

Selenen jäsenet koostuvat tällä hetkellä lähinnä ympäri Suomea asuvista naisista. Kotimaan rajat eivät ole kuitenkaan Selenen jäsenyydelle ehtona tiiviin netin kautta tapahtuvan yhteydenpidon sekä jousiharjoittelun itsenäisyyden vuoksi. Selene rekrytoi lisäksi aktiivisesti uusia jäseniä, joten toivomme jokaisen harrastuksesta kiinnostuneen naisen ottavan yhteyttä Seleneen.

Selenen jäseniin kuuluu naisia pitkän linjan boffaajista ja jousiampujista aina ensimmäiseen Sotahuutoonsa osallistuviin uteliaisiin, joita kaikkia kuitenkin yhdistää vahva tahto lähteä yhdessä mukaan toimintaan.

Yhteydenotto

Yhteydenotto tapahtuu helpoiten sotahuudon foorumeiden kautta ja ottamalla siellä suoraan yhteyttä yksityisviestillä Nopskuun tai Haltiaan. Toinen vaihtoehto on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen selene.jousineidot@gmail.com. Jäsenillemme annamme osoitteen omille foorumeillemme, jossa seleneläiset aktiivisesti majailevat. Lisäksi Selenen edesottamuksia voi seurata nettisivujen kautta osoitteessa: http://selenejousineidot.multiply.com/.