Rovaniemen Treenileiri

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Rovaniemen Treenileiri on viikonlopun mittainen bofferointitapahtuma, joka pyritään järjestämään kaksi kertaa vuodessa. Pohjois-Suomen suurin tekniikka- ja treenileiri tapahtuma. Järjestyspaikkana on Rovaniemi, Nuorisokeskus Monden sali.


Rovaniemen Treenileiri 2016 part 2

30.09 - 02.10.2016 - [1]

Pääjärjestänä Juha-Matti "Juhi" Marjamaa. Muu Puuharyhmä: Rotat, Rovaniemen Boffaajat ry, Graalin Hurtat, Jani "Jousi" Jousmäki, Lauri "Late" Ojala, Ari "Gebu" Hänninen, Heikki Tikkanen, Antti Mikkola, Laura Haapasalo.

Yöpymisasiat: Laura Haapasalo Asetarkastus: Lauri Ojala Tekniikka opetus: Lauri Ojala, Jani Jousmäki

Yli-ja alivoima työskentely (2v1, 1v2) (lauantai), vetäjinä Jani Jousmäki ja Lauri Ojala

Miekkikilpi vs varsiaseet (sunnuntai), vetäjänä Lauri Ojala

16:00 - 20:00 Perjantai, osallistujia 21

08:00 - 17:00 Lauantai, osallistujia 25

08:00 - 12:00 Sunnuntai, osallistujia 20

Sisältönä: pääsääntöisesti paljon ryhmämättöä. Lauantaina keskityttiin myös ryhmämättöön, tekniikka harjoitus käytiin ennen kello kahtatoista.

Skenarioina lisättiin ryhmämättöön kaksi pilari kentän keskelle sekoittamaan taistelukenttään. Välissä niitä siirrettiin salin ristikkäisien kulmien kohdalle ja aloitus paikat vaihdettiin noihin kulmiin. Välissä myös jätettiin pilarien väliin tila josta sai hyökätä läpi, muttei kulkea.

Myöhemmin myös käytiin skenariona lipun talutus saatto skenariota. Ryhmät aloittivat salin vastakkaisista nurkista ja ryhmän aloitusnurkista katsottuna sivuttaisiin nurkkiin merkittiin maali molemmille ryhmille. Vapaaehtoinen lipunkantajamme aloitti salin keskeltä ja hänet saatettiin maaliin koskettamalla häntä. Lipunkantajaa ei saanut löydä ja hän käveli tasaista tahtia.

Lisäksi taistelukentän tilanne tajua mitattiin sokko aloituksella. Eli molempien ryhmien taistelijat sulkivat silmänsä, heidät talutettiin sikin sokin kenttää. Ja laskemalla käynnistettiin taistelu, tarkoituksena tottakai tappaa viholliset.

Lauantain loppupäivällä myös treenattiin Miro Lahtelan ohjeistamana pelkällä miekalla siltatyöntöä linjana, 2 roundin jälkeen molempien osapuolien vasemman laitimmainen vaihtoi puolta. Eli päästiin treenaamaan tasaisesti eri henkilöitä vastaan.

Sunnuntai oli päivänä lyhyt, mutta aktiivista boffausta silti.


Rovaniemen Treenileiri 2016

01.04 - 03.04.2016 [2]

Pääjärjestänä Juha-Matti "Juhi" Marjamaa. Muu Puuharyhmä: Rotat, Rovaniemen Boffaajat ry, Graalin Hurtat, Ari "Gebu" Hänninen, Heikki Tikkanen, Antti Mikkola, Joonas "Peltsi" Peltokorpi

Tekniikka opetus: Joonas Peltokorpi Kilpi+miekka treenisetti 1 (perjantaina), vetäjänä Joonas Peltokorpi

Kilpi+miekka treenisetti 2 (lauantai), vetäjänä Joonas Peltokorpi

Kilpi+miekka treenisetti 3 (sunnuntai), vetäjänä Joonas Peltokorpi

16:00 - 22:00 Perjantai, osallistujia 27

08:00 - 16:00 Lauantai, osallistujia 35

08:00 - 12:00 Sunnuntai, osallistujia 20

Sisältönä: pääsääntöisesti paljon ryhmämättöä. Perjantai oli kevyt päivä, käytiin läpi perustekniikkaa miekka+kilvestä ja tapeltiin pitkään iltaan asti.

Lauantaina skenarioina lisättiin ryhmämättöön kaksi pilari kentän keskelle sekoittamaan taistelukenttään. Välissä niitä siirrettiin salin ristikkäisien kulmien kohdalle ja aloitus paikat vaihdettiin noihin kulmiin.

Sali myös jaettii keskeltä kenttää kahteen osaan leveällä matolla niin että vain laidoista pääsi kulkemaan, vaikka maton yli pystyikin hyökkäämään vastustajan päälle.

Sunnuntai oli lyhyt mutta ytimekäs taistelupläjäys. Tekniikka herkkua kokeneemmillekkin harrastajille ja kovaa mättöä loppuun asti.