Keskustelu:Sotahuuto 2008

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Mitä sisältöä sivulle

Tuonne sivullehan voisi kirjoittaa jotain sisältöä esimerkiksi niistä Baltian sodista ja pistää jotain karttaa näkyviin.

Minusta tehdään muiden vuosien tyyliä vastaava sivu. Skylark 3. maaliskuuta 2008 kello 11.09 (EET)

Joku voisi varmaan laittaa tuonne Galenin Veljeskunnan taulukkoon, itse kun en vielä oikein tajunnu mitä kaikkia merkkejä siihenkin pitää laittaa että sen saa onnistumaan. Arvioitu vahvus n. 20 henkeä. - N.Hirvelä

Ajattelin että tämä olisi oikea paikka linkittää mahdollisen illalla järjestettävän Trollball turnauksen sivulle, ottakaa pois jos häiritsee. --LehtoA 15. maaliskuuta 2008 kello 21.05 (EET)

Lisäsin sanalliset arviot ryhmistä. Onko hyvä näin vai viekö liikaa tilaa? --Merdocharr 6. syyskuuta 2008 kello 16.20 (EEST)

Värikooditaulukko

Kuuluuko nuo ryhmien värit juurikin tuonne sivulle? Poikkeaa ikävästi muiden sotahuuto-aiheisten wikisivujen ulkonäöstä. Nuo värijutut voisi varmaan toteuttaa muualle? Olisiko siihen muuta toteutusvaihtoehtoa kuin tuo olemassaoleva. Omaan silmään ainakin liian räikeä toteutus.

Se toteutus mikä aiemmin oli, oli vähemmän räikeä, ja melko informatiivinen sekin. Voisiko tuon laittaa vaikka erilliselle sivulle tuon ryhmien värien taulukon, tai palauttaa sen vanhan taulukon. Nykyisellään aika kamalan näköinen, ainakin pääsivulle. Tulossa olevat ryhmät voisi identifioida pääsivulla vaikka pelkällä listalla, ja logon thumbnail kuvalla ja heittää tuon väritaulukon omalle sivulleen. --LehtoA 29. helmikuuta 2008 kello 20.16 (EET)

Näyttää vähän rumalta kuuluakseen SH08-pääsivulle. Siirretään vain omalle sivulleen. Liittyyisikö se johonkin muuhunkin "stailaus" sivuun? (joita ei vielä ole olemassa) niinkuin uutena asiakokonaisuutena? Skylark 3. maaliskuuta 2008 kello 11.09 (EET)

Kyllä minusta, yleisesti ryhmien väritykset, ei minusta ole edes suoraan SH'08 liittyvä asia tämä ryhmien erottuminen eri propeilla. Taikka nuolimerkkauksetkaan. Liittyy ehkä ennemminkin bofferointiryhmiin kuin suoraan tulevaan 'huutoon. Kuvittelisin esimerkiksi ettei nuolimerkkauksia aiota poistaa/värejä vaihtaa suoraan ensi vuoteen. Tai kovin moni ryhmä tuskin vaihtaa ryhmänsä värejä vuodesta toiseen (ainakaan toivottavasti.) Eli mitä yritän sanoa on että taulukko on mielestäni väärässä paikassa. --LehtoA 3. maaliskuuta 2008 kello 14.43 (EET)

Värit voisi laittaa myös ryhmien omille sivuille joihin pääsee jo klikkaamalla taulukossa nimeä tai tehdä linkin taulukon alle Ryhmien Värit-sivulle jos nyt värit välttämättä tarvitaan. Edit: siellä olikin :)--Merdocharr 16. maaliskuuta 2008 kello 11.06 (EET)

Skenaarioiden tapahtumakulut

  • Ennustan, että kun wiki on jo valmiina ja tapahtuman jälkeen kaikki tuoreessa muistissa, niin skenaariotapahtumiin tulee paljon aihempaa enemmän tietoja. Näin ollen jokaisesta taistellusta skenaariosta voisi tehdä oman sivunsa. Pääsivulla olisi vain muutaman lauseen kuvaus ja linkki skenaariokohtaiseen artikkeliin. Skylark 3. maaliskuuta 2008 kello 11.09 (EET)
  • aiheesta sivu Skenaarioiden rekonstruointi. Skylark 17. maaliskuuta 2008 kello 10.06 (EET)