Iesus Imperator

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot Iesus Imperator on Turusta peräisin oleva ryhmä, joka osallistui sotahuutoon ensimmäisen kerran vuonna 2008. Muiden vitsiksi epäilemä ryhmä menestyi yllättävän hyvin ja tyrmistys oli suuri kun ryhmä päätti saapua paikalla myös vuonna 2009. Iesus Imperator sijoittui kolmanneksitoista vuonna 2010. Ryhmä pyrkii kasvattamaan taitavien keihäsmiesten määrää vuodeksi 2011.

Ryhmä tunnetaan erityisesti jeesuskilvistä ja keihäistään, jotka ovat herättäneet kunnioitusta ja pelkoa, ovathan ne Jumalan siunaamia aseita. Iesus Imperatoriin liittyminen on tunnetusti vaikeaa ja kokelaan onkin voitettava mestarinsa ennen kuin hänestä voi tulla Jesus Imperatorin kunnioitettu jäsen. Ryhmä on tunnettu vakavuudestaan ja huumorintajun puutteestaan, siksi uskonnollisen kiihkon vallassa taistelevat Iesus Imperatorin soturit ovat pelottavia vastustajia. Jumala on suonut valitsemalleen ryhmälle voimia ja siksi Iesus Imperatorin tappamat viholliset ovatkin kymmenen kertaa kuolleempia kuin muiden tappamat viholliset.

Tyyppillinen Iesus Imperatorin soturi on niin taitava käyttämään keihästään, että viholliset antautuvat jo hänet nähdessään.