Albergan assassiinit

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Albergan assassiinien logo Skylarkin Rämä-tabardissa.
Albergan Assasiinit logo.jpg Albergan assassiinit ovat pieni pääkaupunkiseudulla toimiva ryhmä, jonka tavoitteena on olla keskimääräiseltä taito- ja varustetasoltaan Suomen kovin bofferointiporukka. Assassiinit ovat ilmeisesti myös keski-iältään (jäsenten syntymävuosien mediaani 1978) Suomen - ja kenties koko Pohjoismaiden - varttunein bofferointiporukka.

Toimiessaan jonkun toisen joukkueen osana Assassiinien tavoitteena on edustaa sen kirkkainta eliittiä. Assassiinit levittävät ja jalostavat Bofferin Tietä järjestämällä pääkaupunkiseudulla semi-säännöllisiä ympärivuotisia avoimia bofferitreenejä ja organisoimalla boffauskulttuuria tukevia ohjelmanumeroita erilaisissa tapahtumissa.

Toistaiseksi AA:n toiminta keskittyy lähinnä treenien järjestämiseen. Suuremmissa tapahtumissa Assassiinit ovat tukeneet jotain toista, mielestään Bofferin Tietä ansiokkaasti edistänyttä joukkuetta; esim. Sotahuuto '07:ssa ja '08:ssa Assasiinit toimivat osana Ryhmä Rämää, ja yhteistyö jatkuu edelleen.

Assassiinit ovat osallistuneet aktiivisesti Sotahuudon taistelusääntöjen kehittämiseen. Tämä työ nähdään koko boffauskulttuuria edistävänä velvollisuutena ja näin osana Assassiinin tietä.

Assasiinit ovat osallistuneet Ropeconin joukkueturnaukseen vuosina 2006, 2007 (molemmilla kerroilla neljäs sija) ja 2008 (toinen sija). Vuonna 2008 Assasiinien Skylark ylsi tasaisen varmalla suorituksella yksilöturnauksen toiselle sijalle. Kun turnauksen jatkuminen järjestäjän puutteessa näytti epävarmalta, Aarimoto otti vetovastuun vuonna 2010 ja on tämän jälkeen vastannut Ropeconin bofferiturnauksen järjestämisestä. Vuonna 2011 Assassiinit pärjäsivät muutenkin hyvin, kun CVB saavutti pronssisijan ja Beatific tuli kymmenenneksi ja ryhmäturnauksessa saavutettiin neljäs sija.

Maaliskuussa 2009 Albergan assassiinit järjestivät Ryhmä Rämän tuella seitsenotteluturnauksen, johon saapui osallistujia ympäri Suomea. Assassiineista turnaukseen osallistuivat Skylark (1. sija) ja Beatific (9. sija). Tapahtuma koettiin onnistuneeksi, ja sille povataan jatkoa.