Akatemia

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Akatemia on pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva joukkue, jolla on etäpesäkkeitä Etelä-Suomen alueella. Joukkuella ei ole pääsyvaatimuksia ja jokainen vähänkin lajista kiinnostunut toivotetaan avosylin mukaan kokeilemaan. Joukkueen vahvuudeksi voidaan lukea ponipolvinen, itsenäiseen toimintaan tähtäävä komentorakenne. Joukkue treenaa kerran viikossa pääkaupunkiseudun alueella. Strategioissaan Akatemia luottaa massiivisiin linjakilpiin ja suureen määrään heittokeihäitä, mutta tarpeen tullen hyödyntää hilpari- ja pitkäkeihäsvarastoaan.

Akatemia osallistui Sotahuutoon ensimmäisen kerran vuonna 2015 Raaseporissa Saksalaisen Ritarikunnan riveissä ja onnistui esiintymään edukseen matalasta keski-iästä, joukkueen uutuudesta ja köykäsestä varustuksesta huolimatta.

Ajantasaisen treenikalaenteri on Nimenhuudossa. Kaikki Akatemian treenit ovat avoimia uusille osallistujille ja halukkaille löytyy aina laina boffereita.

Joukkueen sivut ja lisätietoja: www.bofferiakatemia.fi

Akatemiasta sanottua:

Vuoden tsemppari! Akatemian toiminta oli rohkeaa ja ryhmä uskalsi mennä pahoihinkin paikkoihin. Monessa paikassa tuli takkiin mutta ryhmä ei siitä suuremmin synkistynyt. Ensikertalaisryhmänä Akatemia oli ainutlaatuinen eikä tällaisia debyyttitarinoita usein näe skenessä. Varustus ryhmällä oli ymmärrettävästi kehnohkoa, mutta selkeää ja yhtenäistä. Ryhmän kokemattomuuden saattoi myös nähdä suuren skaalan tilanteissa. Ensi vuodelle kannattaakin panostaa ryhmätreeneihin ja nykystandardin mukaisiin varusteisiin! Ryhmäkuvaus 2015

Ulkoasunsa uusiksi heittänyt Akatemia oli uudeksi ryhmäksi epätavallisen iso ja joutui siksi pitämään vaikeita paikkoja. Varustus oli kehittynyt viime vuodesta selvästi ja kova ydin oli treenannut paljon, mutta suorituksessa oli vielä nuoruudenpehmeyttä havaittavissa. Ryhmä on kuitenkin osoittanut sellaista organisaatiokykyä ja intoa, että suunta on ehdottoman nousujohteisesti ylöspäin! Ryhmäkuvaus 2016