Spitaaliset Vaeltajat

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Versio hetkellä 27. heinäkuuta 2016 kello 15.02 – tehnyt Conan (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Ryhmä

Spitaalisissa vaeltajissa on tällä hetkellä hiukan yli 10 jäsentä. Spitaalisten treenit pidettiin ennen Korsossa lauantaisin klo 13.00 eteenpäin. Liian pienen väkimäärän ja talvisen ulkotreenauksen ongelmien vuoksi joukkue päätti vuonna 2012 alkaa harjoitella Saviolla yhdessä Tuonen Korppien kanssa. Tämä on selkeästi hyödyttänyt molempia ryhmiä isomman ja monipuolisemma treeniporukan muodossa. Myös ryhmätoimintaan on päästy pureutumaan jokaviikkoisten Spitaaliset vastaan Korpit mättöjen muodossa.

Sotahuuto 2008

Spitaalisten rivit (ts. häröpallomuoto) olivat luultavasti koko tapahtuman sekalaisimmat. Ryhmään ahdettiin seitsemän maahinkaissoturin lisäksi neljä yksittäisilmoittautujaa. Koko joukko oli tuskin kertaakaan samassa paikassa kokoontuneena, eivätkä kaikki osallistujat edes tienneet tai muistaneet toistensa nimiä. Maahinkaiset taistelivat monesti irrallaan Spitaalisten pääjoukosta. Kaikesta huolimatta ryhmä sai 12. sijan, joka oli ensikertalaisryhmien paras. Aseistuksena oli lähinnä miekkakilpiyhdistelmiä, joitakin varsiaseita ja pari kahdenkädenmiekkaa. Jotkut olivat raskaasti panssaroituja, mutta useimmat eivät. Useimmilla taistelijoilla oli kypärä.

Spitaaliset Vaeltajat olivat ensikertaa sotahuutamaan saapunut, pääkaupunkiseudun maahinkaisilla vahvistettu, skirmish-joukkio jonka tulokset ylittivät kaikki etukäteisarviot. Etukäteen tapahtuman heittopussiksi veikattu joukkio kykeni keskittymään siihen mitä tekee parhaiten ja sai selkäänsä vähemmän kuin uskottiin. Liiallinen uskominen auktoriteetteihin, yksilötaidon puute ja paikan pitäminen ovat tulevien vuosien haasteita tälle lupaavalle ryhmälle.

Sotahuuto 2009

Spitaaliset onnistuivat hajaantumaan tehokkaammin kuin luulisi mahdolliseksi. Paikalla oli 4 konkaria sekä 5 ensikertalaista joita harvemmin nähtiin yhdessä taistelemassa. Yksilötaito sekä yleiskunto oli silti kunnossa eikä lippua menetetty kertaakaan. Useimmat käyttivät miekka+kilpi yhdistelmää heittokeihäiden kanssa mutta myös varsiaseita sekä kahdenkäden miekkoja nähtiin. 24. sija aiheutti hieman pettymystä Spitaalisten joukossa mutta hauskaa tultiin pitämään ja hauskaa pidettiin. Pettymystä lievitti tietysti myös ikioma Höplimömme joka meni voittamaan yksilöturnauksen.

Spitaaliset olivat parantaneet yksilötaitoansa selkeästi viime vuoteen verrattuna, huomasihan sen jo yksilöturnauksessakin. Silti ryhmätoiminta ei tuottanut tulosta ja spitaalisten tulos jäi pieneksi Sotahuudossa. Myöskään hengissä selviäminen ei onnistunut ryhmältä kovinkaan hyvin, mutta omat osasivat silti arvostaa spitaalisten panosta taistelussa.

Sotahuuto 2010

Spitaaliset vaeltajat osallistuivat Sotahuutoon kuuden taistelijan vahvuudella. Ryhmän yksilötaito ja panssaritaso oli kehittynyt huomattavasti viime vuodesta, Spitaalisilla oli myös entistä enemmän varsiaseita. Ryhmätoiminta sen sijaa oli edelleen huonoa ja porukka hajosi useaan otteeseen. Ryhmän pienen koon ja epäyhtenäisen varustuksen takia Spitaaliset eivät erottuneet kentällä kovinkaan hyvin.

Sotahuuto 2011

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Spitaaliset Vaeltajat vuonna 2011

Spitaaliset Vaeltajat kävivät läpi ulkoasun muutoksen vuodelle 2011, mikä osaltaan heijastui sijoitukseen (26/29) tunnistusongelmien kautta. Ryhmän miesvahvuus oli suurimmillaan 12, mutta erinäisten ikävien tapaturmien vuoksi määrä vaihteli skenaariokohtaisesti paikoittain suurestikin. Ryhmäturnauksessa Spitaaliset Vaeltajat etenivät kolmanteen erään, missä ryhmä jäi tappiolle Galeneita vastaan.

Yksilöinä taitavat Spitaaliset eivät olleet onnistuneet saamaan tautia leviämään. Ryhmän koko pysyi pienenä ja sekä ulkonäkö että varustautumistaso muuttuivat. Vieläkään ryhmä ei onnistunut vieläkään täysin lunastamaan vuosien ajan kertyneitä toiveita menestyksestä. Koon kasvattamisella ja roolin kiteyttämisellä ryhmä vahvistuisi tehokkaaksi jyräksi!

Sotahuuto 2012

Spitaaliset vaeltajat eivät osallistuneet tapahtumaan ryhmänä. Sen sijaan Spitaalisia taisteli Valkoisen komppanian ja Tuonen Korppien riveissä. Jälkikäteen arvioituna SoHun väliin jättäminen oli hyvä veto, ja motivaatio ja yhteishenki onkin kohentunut merkittävästi.

Treenit

SPITAALISTEN OMIA TREENEJÄ EI TOISTAISEKSI JÄRJESTETÄ. Ryhmä harjoittelee nykyisin Tuonen Korppien kanssa Savion treeneissä, joista lyötyy tietoa SH-foorum treenit osiossa.

Spitaalisten treenit pidetään joka lauantai kello 13.00 Treenit pidetään ulkona vähän matkaa Korson koulusta pohjoiseen. Tarkemman tiedon saa kysymällä ryhmän jäseniltä tai he voivat tulla sinua vastaan sovittuun paikkaan sovittuna ajankohtana. Treeneihin kannattaa ottaa mukaan kumisaappaat tai maiharit, sillä paikan päällä voi olla tietyllä kelillä märkää ja muutama ojakin sieltä löytyy. Jos omistat bofferin, ota se mukaan, mutta jos et omista niin saat lainata meiltä. Treeneihin pääsee kuka tahansa lähes aina kunhan vain kysyy joltain meistä ensiksi.

"Saavutuksia"

  • Jaettu viimeinen(7.) sija vuoden 2008 Trollball-turnauksessa.
  • 12. sija/28 SH -08
  • 24. sija/32 SH -09
  • 16. sija/29 SH -10
  • 26. sija/29 SH -11
  • 1. sija SH -09 yksilöturnauksessa