Ero sivun ”Sotahuuto ry” versioiden välillä

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sotahuuto ry''' perustettiin ennen [[Sotahuuto 2007|vuoden 2007 Sotahuutoa]]. Yhdistyksen ensisijainen tarkoitus on koordinoida vuosittain [[Sotahuuto]]-tapahtumien järjestämistä. Sen hallituksessa istuu aina kyseisen vuoden, seuraavan vuoden ja edellisen vuoden järjestäjät. Hallitus päättää muun muassa tapahtuman sääntömuutoksista sääntömuutoshakemusten perusteella.
+
'''Sotahuuto-yhdistys ry''' perustettiin ennen [[Sotahuuto 2007|vuoden 2007 Sotahuutoa]]. Yhdistyksen ensisijainen tarkoitus on koordinoida vuosittain [[Sotahuuto]]-tapahtumien järjestämistä. Sen hallituksessa istuu aina kyseisen vuoden, seuraavan vuoden ja edellisen vuoden järjestäjät. Hallitus päättää muun muassa tapahtuman sääntömuutoksista sääntömuutoshakemusten perusteella.
  
 
[[Luokka:Yhdistykset]]
 
[[Luokka:Yhdistykset]]

Nykyinen versio 24. maaliskuuta 2012 kello 19.52

Sotahuuto-yhdistys ry perustettiin ennen vuoden 2007 Sotahuutoa. Yhdistyksen ensisijainen tarkoitus on koordinoida vuosittain Sotahuuto-tapahtumien järjestämistä. Sen hallituksessa istuu aina kyseisen vuoden, seuraavan vuoden ja edellisen vuoden järjestäjät. Hallitus päättää muun muassa tapahtuman sääntömuutoksista sääntömuutoshakemusten perusteella.