Sotahuuto Wiki:Eteln Imperiumi

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Versio hetkellä 15. huhtikuuta 2012 kello 13.13 – tehnyt Sapfon (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: Uusia tuulia etelän perukoilta – Imperiumin perillinen Sotahuutoon 2012 saadaan uutta väriä Corona Muraliksen ja Valdyrin (ent. pk-Ulfnar) yhdistäessä voimansa Bysantin lipun...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Uusia tuulia etelän perukoilta – Imperiumin perillinen

Sotahuutoon 2012 saadaan uutta väriä Corona Muraliksen ja Valdyrin (ent. pk-Ulfnar) yhdistäessä voimansa Bysantin lipun alle nimellä Imperiumi. Liitto on kokeilu ja tulee alustavasti kestämään Sotahuudon ajan, ryhmien säilyttäessä itsenäisyytensä. Tämä Etelän Imperiumina tunnettava voima syntyi lokakuussa Sohu-aftereiden huumassa, kun Helsingin ylle lipui pelon pilvi pohjoisen punaisesta vaarasta. Lännessä sivistyneisyyttä uhkaa mustavalkoinen barbaariheimo ja Valdyrin sekä Coronan johtajat paiskasivat kättä liiton merkiksi. Coronan ruusu-viitat ja Helsingin susi jäävät syrjään purppuran peittäessä haarniskat ja kaksipäisen kotkan liehuessa viirissä.

Taustasta lisää:

Valdyr sai Helsingistä treenitilat syksyllä 2010, mutta treeneihin tarvittiin lisää matsaajia. Etsubon treeneissä satunnaisesti käyneet Valdyrilaiset katselivat itselleen sopivaa treenikumppania ja valinta päätyi ristiretkeläisiin. Sisäsiittoisenakin pidetty Corona päätti uhmata tapojaan ja lähteä kokeilemaan harjoittelua muiden kanssa ja lopputulos oli yllättävä: yhteistyö sujui ja harjoittelu osoittautui mukavaksi. Yhdessä alettiin viihtyä paremmin ja paremmin ja Sotahuudon jälkeen Valdyrit osallistuivat Coronan Sohu-aftereihin, täällä syntyi ajatus yhteisestä armeijasta (ehkä alkoholin myötävaikutuksella). Coronan yritys liittää Valdyr itseensä epäonnistui, Keisarikunnan onneksi: Etelän Imperiumi oli syntynyt.

Teema:

Ristiretkeläisten ja viikinkien yhdistäminen oli haasteellista, mutta historiasta onneksi löytyi hyvä kompromissi: Bysantin Keisarikunta. Bysantissa armeija koostui pääosin lähialueiden palkkasotureista ja omasta koulutetusta armeijasta, jonka takia erilaisia varusteyhdistelmiä oli lukuisia. Väriteemaltaan purppura oli myös omiaan luomaan uutta väriä Sotahuudon melskeeseen. Logona toimii Bysantin kaksipäinen kotka. Keskiraskaaseen varusteluun päädyttiin lyhyissä neuvotteluissa. Neuvottelut olivat raskaita, ainakin lompakolle ja maksalle. Rakkaat vastustajat mielessämme pyrimme kehittämään varusteluamme ja harjoitukset pyörivät viikottain.

Väkimäärä ja aseistus

Tällä hetkellä ryhmän vahvuus on noin 25-30 henkeä, isohkot linjakilvet ja tukiaseet löytyy. Panssarointi on keskiraskasta.

Noudettu kohteesta