Herrasmiehet

Kohteesta Sotahuuto Wiki
Versio hetkellä 27. heinäkuuta 2016 kello 14.56 – tehnyt Conan (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Malline:Ryhmätiedot

Historia

Herrasmiehet on Ylöjärveltä Sotahuutoon 2009 muodostettu joukkue, joka syntyi vanhojen Ylöjärveläisten boffaajien halusta erota Galeneista erinäisistä yhteydenpidollisista ongelmista ja yhteisen harjoittelun vähyydestä johtuen. Ryhmään saatiin mukaan myös uusia naamoja, joilla ei vielä aiempaa kokemusta Sotahuudosta ole. Aiempi Sotahuutokokemus kuitenkin paikataan tiukalla harjoittelulla ja valmistautumisena tulevaan koitokseen. Ryhmän nimi tulee alunperin YUP -yhtyeen kappaleesta Herrasmiehet, joka toimii myös joukkueen tunnusmusiikkina. Nimi myös kuvastaa joukkueen ulkoasua ja käytöstä; olemme aina siististi pukeutuneet, tuoksumme raikkaalta ja aatelille tunnusomainen ylenkatse kaikkea alempiarvoista(lue-kaikkea muuta) kohtaan värittää kommunikaatiota muiden taistelijoiden kanssa.

Ryhmän väritys tulee toistaiseksi olemaan harmaa mustin reunoin ja tunnuksin. Tunnuksena toimii ajattoman tyylikäs silinterihattu ja kävelykeppi. Varustus ryhmällä ei ole sekalaista. Panssarointi on, taistelijoista poiketen kevyttä, mutta löytyypä joukosta myös muutama oikeasti varusteisiin panostava jäsen.


Sotahuuto 2009

Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Herrasmiehet Sotahuudossa 2009.

Suunnitelmien mukaan Herrasmiehet marssivat uljaina Sotahuutoon 2009 peräti 8:n taistelijan voimin. Varusteiksi saatiin 4 kilpeä, 3 lyhyttä keihästä, 1 kahdenkäden miekka sekä kasa yhdenkäden miekkoja. 2 taistelijaa oli myös saanut panssaria herkän ihonsa suojaksi, ja Wanainmaalaisten liitolaisten avulla 2 kypärätöntäkin taistelijaa saivat päänsä suojatuksi.

Taisteluissa ryhmä ylitti ainakin omat odotuksensa mennen tullen. Yhteishenki oli hyvä niin ryhmän sisällä kuin liittolaistenkin keskuudessa. Nekin, jotka luulivat ryhmän tulevan vain perseilemään, saivat huokaista helpotuksesta kun kentälle marssi idioottien sijaista kumma kyllä hyvätapaista ja "hyvän"näköistä porukkaa. Ryhmän rooliksi jäi erinäisten ryhmien perseiden vartiointi sekä yleinen häröily, vaikka pystyimme myös tarvittaessa paikkaamaan linjaryhmien kilpirivejä. Tästä monipuolisuudesta ryhmä saikin paljon kiitosta.Sotahuuto 2010

Vuonna 2010 Herrasmiehet lähtivät 11 silinterin voimin tuomaan miekoin kristinuskoa harhaoppisille Unkarin lipun alla. Panssaria oli tullut jotenkuten lisää ja kahdenkäden miekat yleistyivät ja muodostivatkin lopulta oman iskuosastonsa. Toiminta oli alkuun lievästi kaaottista, mutta toiminta terävöityi eksponentiaalisesti loppua kohden rymistellessä.

Ryhmän funktio pyrittiin pitämään viime vuodesta samana, eli auttamaan muita tekemään omaa hommaansa paremmin.


Sotahuuto 2011

Kuten osallistuneet teoriassa olisi pitänyt huomata, jäivät Pirkanmaan töykeät ja ylipainoiset hattupäät pois tapahtuman muonavahvuudesta Anno Domini 2011 mutta, kuten arvata saattaa, uusia kujeita on suunniteltu sotahuutajien pään menoksi lähes aktiivisesti taustalla koko ajan. Sivuhuomiona todettakoon kolmen vähiten herrasmiesmäisen Herrasmiehen taistelleen Goblinien "rivissä", josta (täysin puolueettoman arvion mukaan) osoituksena ryhmän erinomainen suoriutuminen viidennelle (5) sijalle.


Sotahuuto 2012

"Que sera, sera..."

"Huominen on uusi mahdollisuus"

Komeroon lukittujen silintereiden olemassaolo alkaa pikkuhiljaa hiipiä vanhan porukan mieliin, ja vieroitusoireet selkeästi näkyvät käsien tärinän, hikoilun ja ärtyisyyden muodossa. Ryhmän ulkopuolisen painostuksen johdosta on lähes tukahtunut liekki saanut uutta elämää, ja kevyipien Skirmish-osastojen uniin on jälleen ilmaantunut harmaanmusta, äärimmäisen tyylikkäästi pukeutunut kuolema. Viimeaikaiset EVP johtoryhmän palaverit Nukkumatti KY:n CEO:n kanssa ovat tosin alkaneet kantaa hedelmää, ja mahdollista on että jopa Sotahuudon historian raskaimmat linjajyrät joutuvat jatkossa tarkkailemaan lepohetkiensä laadullista puolta ( mikäli yleisesti tunnustetaan se tosiasia, että erinäisten ruumiinnesteiden peittämänä painajaisunesta herääminen ei välttämättä ole niitä levollisimman yön jälkeisiä hetkiä ). Mikäli isoimman ja ilkeimmän (eri henkilöitä) Herrasmiehen suunnitelma toteutuu, tulee jokainen sotahuutaja vuonna 2013 nielemään peltigauntlettinsa silkasta ällistyksestä ja turhautumisen tunteesta.

Kuluvat kuukaudet näyttäkööt kuinka käy.

Herrasmiehistä sanottua

Herrasmiehet ovat jo herättäneet suurta kauhua ja huvittuneisuutta läpi koko SoHu -yhteisön ja lyöneet pelkoa kokeneimpienkin sotureiden sydämiin.

"Siis, eikai kukaan ole tulossa tähän 1400-luvun historiallista taistelua kuvaavaan tapahtumaan silinterihatussa?"

"Lyön kaikkia silinteriin pukeutuneita. Osapuolijaosta piittaamatta."

"Ilmoitan välittömästi pistäväni keihäällä selkään jokaista samalle puolelle sattuvaa silinteripäätä!"

"Herrasmiehet eivät välttämättä tule saamaan herrasmiesmäistä kohtelua."

"Mitä? Olitteko te SoHussa 2010???"

"Ei Herrasmiehet saa täällä respata!"

"HERRASMIEHET! FREEDOM!!!"

"Koittakaapa tuota arvata, keiden suusta äskeinen mahtais tuota olla?"