HEPeKon sähköinen jäsenrekisteri on osoitteessa www.seuramappi.fi/hvssy

Jäsenrekisterin kautta hoituu niin uusien jäsenten haku jäseneksi kuin myös vanhojen jäsenten yhteystietojen ylläpito. Huomaa, että jokaisen jäsenen toivotaan pitävän omat tietonsa ajan tasalla. Näin mm sähköpostilla lähetettävät jäsenkirjeet löytävät perille oikeaan käytössä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että Seuramapista lähetetty posti saattaa joskus mennä roskapostikansioon.

UUSI jäsen:
Mene edellä mainittuun osoitteseen ja klikkaa "ILMOITTAUDU" llinkkiä. Täytä omat tietosi, ruksaa jaostoksi HEPerKo ja paina "Lähetä".
Näin jäsentietosi kirjautuivat rekisteriimme ja jäsenprosessi käynnistyi. Jollet ole jo aiemmin ollut yhteydessä HEPEkon toimihenkilöihin, mikä on suositeltavaa, sinuun otetaan viimeistään tämän jälkeen yhteyttä.
Virallinen jäsenyyden vahvistaminen käsitellään seuraavassa johtokunnan kokouksessa, johon voi mennä tilanteesta riipuen viikkojakin. Jossain vaiheessa ennen mainittua kokousta Seuramappi reskisteröitymisesi vahvistetaan ja saat tunnukset Seuramamappiin. Johtokunnan hyväksyttyä jäsenyytesi, sinulle lähetetään jäsenmaksulasku sähköpostilla.

VANHA jäsen:
Pidä huoli siitä, että omat tietosi ovat ajan tasalla.
Jos Seuramapin salasana on unohtunut, käytä em osoitteessa olevaa "Unohtuiko salasana?" toimintoa.
Tässä yhteydessä on hyvä tietää, että kaikkien tunnuksena on sähköpostiosoite, joten toiminnon kysyessä tunnustasi, anna sähköpostiosoitteesi.
Huomio myös se, että Seuramappi on ollut käytössä vuodesta 2013, joten tunnus voi olla myös vanha email osoitteesi.
Erikoistapauksena on tilanne, jossa kahdella jäsenellä on käytössä sama email osoite. Näissä tapauksissa toisen jäsenen kohdalla tunnukseen on lisätty numero 2 juuri ennen @ merkkiä.

Kaikissa kysymyksissä tai ongelmissa saa soittaa 050-4871344

Jukka